søndag 26. april 2009

I gang
Da er vi i gang med jobbingen i hagen.
Vi har fått på plass gravemaskinen og begynt å grave opp der huset skal stå. Nå venter vi bare på at lasset med stein skal komme i morgen. Det skal bli så deilig å få fortgang på ting her og komme i gang med byggingen. 

I dag skal vi ta oss en tur bort fra hjemmet og. Blir litt for mye jobbing og litt for lite tur med hundene.  Så nå skal jeg hoppe i dusjen så blir det tur rundt Myrdalsvannet for meg og hundene. 
Hundene har roet seg en del i forhold til hverandre men kan oppstå situasjoner likevel men det hjelper å gå i mellom og gi beskjed at jeg skal ordne opp og at de slipper. Ser jo at det er ressurss forsvar. Og da er det bare å være i forkant å se hvem som føler mest for å få ressurssen. Og unngå situasjoner der en må kjempe om dette. 
Inne er det enda et problem men ute på tur går det som oftest fint. Og jeg får skjeldent bråk da. 

Men har opplevd flere situasjoner med andre sine løse hunder som kommer bort å knurrer og bygger opp til bråk med Diva men stort sett er det greit å få Diva til å holde fokuset på meg enn før.  Men ser jo at vi har for lite trening i miljøer med ukjente hunder. Tror heller ikke Diva er kjempeglad i å treffe så masse hunder heller. Ser at hun skjeldent leker med fremmede og at hun noen ganger legger sin elsk på noen som hun bare vil leke med.  

I går trente vi litt på en del øvelser for å ha det litt kjekt mellom gravingene i hagen. 

På mandag kommer hundegården vår og da kan vi endelig får en hundeplass der hundene ikke er i veien når vi skal bygge/grave i hagen. Og ikke minst en plass vi kan trene litt. Kanskje vi kan trene ryggingen vår der. Har ikke fått til å rygge rett den siste tiden. Den blir liksom buet.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar