søndag 30. august 2009

influensa

Fredagen startet som normalt. Men kl 9 ble jeg dårlig. Fikk rennende nese og feber. Holdt ut noen timer før jeg gikk hjem fra jobb. Ble liggende som et slakt på sofaen resten av fredagen og da kom alle de andre symptomene på den berømte svineinfluensa. Jeg ble liggende hele lørdagen. Svettet og frøs om en annen. Og formen var rett og slett elendig. Fikk ikke med meg noe. Følte meg nesten dø.....Hoset så det kjente ut som innvollene skulle komme ut. Og jeg var i feber fantasier det meste av dagen. Klarte ikke ta meg av hverken barna eller hundene. Men heldigvis hadde jeg flinke barn denne dagen. Min tante ringte og adde laget til litt medisin til meg. Godt å ha naturnedisiner i familien. Kl 17 kom min bror med vidunder middelet. Jeg skulle ta dosen med middelet flere ganger den kvelden. Og jeg følte meg mye bedre. Klarte til og med å se en film på TV.

Våknet i dag og var en god del bedre enn i går. Ikke så mye feber men har vondt i halsen, verket i kroppen er enda der, tett i nesa og har et ode som kjennes ut som det er på størrelsen med en medisinball og blir balansert på en hals på størrlesen med en fyrstikk.
Blir nok karantene noen dager for å unngå å smitte andre.
Ser ikke akkurat fram til dette da. JEg skulle jo ha øvd frem mo helgen igjen. Skal til Måløy på korpsstemne. Og i tillegg skulle jeg lagt opp en plan til unghundkurset. Men vi får se hvordan formen blir videre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar