mandag 22. juni 2009

Portistreff på Hommersåk gård

Vi startet fredag etter jobb med å pakke i bilen og gjøre campingvogna klar for en tur sørover. Planen var å kjøre til Stavanger natt til lørdag. Men vi kom ikke lenger enn til Tysvær før vi slo oss til ro i campingvogna. Det var ikke snakk om å finne seg en egnet plass en gang. Det ble en rasteplass nææær veien. Føltes som vi lå i grøfta når tungtrafikken gikk forbi. Men det ble da noen timer på puten før vi stod opp og kjørte neste bit. Tok oss en handletur i sentrum. Ungene koset seg. Kl 14 møtte vi gjengen ved en bensinstasjon og kjørte i lang lang rekke til gården der vi skulle være. Tirsdag hadde jeg fått spørsmål om jeg kunne holde et fordrag om hundetrening....eller noe slikt, av min oppdretter. Det takket jeg så klart JA til og tok det på strak arm.
Det gikk veldig greit og folk virket veldig intressert da jeg snakket om læring g bruk av klikker. Viste og noen øvelser med Diva. Og svarte på en del spørsmål.

Veldig kjekt å få spørsmål om å gjøre noe slikt da. Ellers fikk jeg masse skryt for Diva.
Til tross for nettopp avsluttet løpetid var de fleste hannene veldig ute etter henne. Det fant hun seg selvfølgelig ikke i. Og måtte løpe fra noen...kjefte på noen og enkelte måtte ha beskjeden inn med t-skje...hehehe

Mens vi grillet lå Diva og Buffy i bilen og slappet av. Utslitte av bading, springing og leking.
Da kl var 20 vendte vi nesa hjemover mot Osterøy igjen.
Fikk tips om en fin plass å overnattet og den benyttet vi oss av. Tok første fergen fra Stavanger. Kjørte av ved Are og la oss på en stor parkeringsplass. Våknet til en herlig utsikt og nydelig vær søndag morgen. Meg og diva tok oss en tur før de andre våknet. Og det var herlig.

Kom hjem ca 14. Og har siden da vært utslitt. Var en tung dag på jobb i dag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar