fredag 5. juni 2009

Tiden flyr

Diva har fått løpetid igjen. Startet for en uke siden....Nå igjen, sier bare jeg. synes ikke det er så lenge siden sist jeg da. Hun hadde løpetid i nov....hehehe
Nå er jeg akkurat kommet hjem fra tur og har gått, tenkt og grublet på turen. Hva skal vi gjøre fremover.  Diva har fått lest "avisen" nesten hele veien. Har trent litt men ellers bare slappet av og trasket avgårde. Var nedom stranden på Brakvatnet men Diva ville ikke bade. Vasset litt men ikke så mye. Var noen folk på stranden og vasset så jeg gadd ikke være der. Vi gikk videre. Traff ingen på veien. Egentlig ganske uvanlig. 

Litt om valpekursene....
Vi begynte på vårt tredje kurs 21 mai. Vi har denne gangen mest store hunderaser.  Siste helgen i juni skal vi ha unghund kurs. Det gleder vi oss veldig til. Ikke helt klar med planen for hva vi skal gjøre på dette kurset enda. Men vi skal ha oss et møte å gå igjennom planene våre. 

Ellers har vi fått oss en del reklame matriell. Magnetreklame på bilen, visittkort, broskyrer og ikke minst T-skjorter med reklame på.  Følte oss litt me
r proffe på dette kurset enn de to siste.

På torsdag som var hadde vi ikke så mangen som stilte på kurs. 2 som hadde varslet på forhånd og en som ikke hadde gitt beskjed. Vi kjørte 2 timer med praksis med lek og løstrening i pausene. Etter 2 timer var hundene helt skutt og eierene var stappfulle av nytt mot.
 Veldig kjekt å følge utviklingen til disse
 valpene. Fikk tatt litt bilder og en liten videosnutt. Skal legge inn litt her 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar